Guacamole

Guacamole

Wil je ‘s werelds beste nacho’s eten en serveren, dan moet je de toppings zelf maken. Gelukkig zijn deze toppings zo makkelijk dat zelfs een blind iemand het kan.

Wat heb je nodig? (2 pers.)


Runderbouillon

  • 2 Avocado’s
  • 1/2 jalapeño-peper
  • 3 Bosuitjes
  • 1 Limoen
  • Zout und Peper

Voor de guacamole snijd je alles fijn, en verwijder je de binnenkant van je jalapeño-peper. Bewaar de helft van de gesneden jalapeño voor de salsa. Nu heb ik de luxe van een staafmixer om mijn guacamole mooi en glad te krijgen, maar als je die luxe niet hebt, moet je op zoek naar rijpe avocado’s en de luxe van een vork. Meng/prak/blend alles tot een redelijke puree. Helemaal glad hoeft niet, een beetje chunky is de beste manier om te gaan. Eet smakelijk!

guac

Comments are closed.