Salsa

Salsa

Wil je ‘s werelds beste nacho’s eten en serveren, dan moet je de toppings zelf maken. Gelukkig zijn deze toppings zo makkelijk dat zelfs een blind iemand het kan.

Wat heb je nodig? (2 pers.)


  • 3 Tomaten
  • Halve witte ui
  • 2 Knoflookteentjes
  • Handje koriander (als het naar zeep smaakt, zit je goed)
  • 1 bosui
  • 1/2 jalapeno
  • Citroen
  • Zout
  • Suiker

Ik hou van pittige salsa, dus gebruik ik in mijn eigen salsa een halve of hele jalapeno. Nu zijn al mijn recepten meer een leidraad dan echt recepten, want er heeft er maar één de leiding bij zijn nacho-bereiding. Snijd de tomaten, ui, bosui en de koriander fijn. Meng deze met je eerder gesneden jalapeno. Voeg een snufje suiker en zout toe, proef,  en voeg nog wat citroen toe om de salsa op smaak te brengen. Eet smakelijk!

salsa

Comments are closed.